Dom > Vijesti > Sadržaj
Kaljeno staklo zavjese zid znanja znaš koliko!
Sep 15, 2017

Kaljeno staklo zavjese zid znanja znaš koliko!
Što je topline reflektirajući kaljeno staklo?
Reflektirajuća kaljeno staklo je obično nazivaju obložene kaljeno staklo, obično u kaljeno staklo površina obložena sa 1 ~ 3 filma sastav. Sjenčanje koeficijent topline reflektirajući Spuštenu stakla SC je 0,2 do 0,6.
Što je karakteristika topline reflektirajući kaljeno staklo?
Idealno vidljivo svjetlo prolaska topline i refleksivnosti, višestruke refleksije boje, niske solarne energije stjecanje stopa, optimalno zasjenjivanje koeficijent.
Što je primjena jednosmjerni transparentan kaljeno staklo?
Uglavnom se pomoću vakuum magnetron rasprašenje opreme transparentan kaljeno staklo ili boji kaljeno staklo premaz skriveno promatranje prozor. Površini membrana mora biti usmjerena prema izvoru svjetlosti po sobi za promatranje, i morate stvoriti odgovarajući intenzitet svjetlosti omjer kako bi se postigla željeni učinak.
Što je kontrola šanse za drobljenje?
Teoretski upravlja u roku od 3% (odbiti). Sada zbog promjena na tržištu, nije bila u stanju postići.
Što je vrsta podloge (kaljeno staklo)?
Prozirni kaljeno staklo i obojene kaljeno staklo dvije kategorije. U boji stakla u CSG grupe se često koriste: F Green (GR2), H Green (GR5), Kina zeleni (GR8), jezero Blue (plava), američki zeleni (PG4), belgijske plave (BL6).
Koje su boje obložene kaljeno staklo?
CSG proizvodnja obložene staklom s siva, srebrna siva, plava pepela, smeđe, zlatne, žute, košara, zelena, plava i zelena, čisto zlato, ljubičasto, ruža crvena, neutralne boje i tako dalje.
Što je boja suha povući film?
Da li debljina utječe na boju boju? Film proizvodi sapunast mjehurića i vrlo tanki sloj benzin u vodu. Boje film nije boja film, ali interakcije između svjetla i film. Prilikom promjene debljine filma na kaljeno staklo, smetnje promjena boje, koja je obložena kaljeno staklo ima raznih boja razloga. Obojene kaljeno staklo kao podloga obložene staklom u boji kaljeno staklo je boja kaljeno staklo tijela, ne šanse smetnje.
Utječe na filmu površinske kontaminacije boja?
Tanki film smetnje za proizvodnju boja obložena kaljeno staklo, čak i ako adhezije tanki sloj vrlo tanak i proziran film, kaljeno staklo u boji će se značajno promijeniti. Neujednačena debljina kontaminirane film će učiniti izgled cvijet lice.
Što je kaljeno staklo mozaik?
Spuštenu Stakleni mozaik je napravljen od kvarca, feldspatski, soda ash, fluorida i drugih materijala pomoću visoke temperature taljenja i potom prerađuje u kvadrat kaljeno staklo proizvodi (Opće specifikacije za 20 × 20 mm; 25 × 25 mm). Ima raznih boja, je neproziran ili polu-neproziran.
Neprobojno staklo mozaik s otporan na koroziju, ne blijede boje pas Li, čist, jeftin, lako konstrukcija, itd., građevinska industrija i korisnika dobrodošli. Kaljeno staklo mozaik se uglavnom koristi za eksterijera, ne samo krase i uljepšati grad, ali i kako bi zaštitili zid, kako bi produžili život izgradnja i održavanje ciklusa. Ali od porast osamdesetih godina, brzi razvoj poduzeća bilo po cijeloj zemlji, u ranim devedesetima i krenuti treći vrhunac proizvodnje, trenutne nacionalne high-tech, u zemlji proizvodnje i postupak je relativno jednostavan, Kaljeno staklo mozaik proizvodnje poduzeća gotovo 200, godišnje proizvodnje od više od 100 milijuna četvornih metara. Kao vanjski zid ukras i zid zaštite više i više pažnje od strane države i lokalne samouprave, tako da u posljednjih nekoliko godina novi vanjski zid ukras materijala i dalje pojavljuju, tržište je osobito žestoka konkurencija, gotovo da se staklo mozaik-industrija kontinuirano poboljšati strukturu proizvoda, proizvodnih tehnologija i tehnička oprema razini, posebno dva pola lajsne za poboljšanje izgleda kaljeno staklo mozaik kvalitete veliki kaljeno staklo mozaik također staviti na na tržištu, stvaranje kaljeno staklo mozaik tržište izgledi su obećavajuće.