Dom > Vijesti > Sadržaj
Kaljeno staklo se može nazvati pravi sigurnosno staklo
Aug 04, 2017

Kaljeno staklo se može nazvati pravi sigurnosno staklo
Ako nikl sulfid kristali se pojavljuju u zoni vlačno naprezanje kaljeno staklo, tada dok kristalna forma mijenja, to će se udario. Kao kristal transformacije je neizvjesna, cvijetni kaljeno staklo na sobnoj temperaturi je potpuno neizvjesna, a detonacije proces smanjuje vjerojatnost krvarenja.
Nakon rigorozne homogena liječenja, vjerojatnost toughening kaljeno staklo uvelike će se smanjiti i vjerojatnosti pojavljivanja jednog raznio po 1 milijuna metara kvadratnih stakla unutar jedne godine iznosi samo 1%. U ovom trenutku kaljeno staklo može se nazvati pravi sigurnosno staklo.
Kada nikl sulfid kristal iz faze α u β fazi, kristal volumen će biti promjena u 2-4%, uzrokujući kaljeno staklo bijeljeni nikal sulfida kristal promjera od oko 0,2 mm ili tako. Razlog za samo-izbjeljivanje kaljeno staklo je zbog činjenice da neki od nečistoća koje sadrže nikal se miješaju u rastopiti sirovina ili vatrostalnog materijala tijekom procesa proizvodnje stakla, a ove nečistoće se koriste u stakla taljenja stvaranje nikl sulfid kristala. Nikl sulfid kristal preko 380 ℃ visoke temperature α faze, sobna temperatura je β faze.
Brzina hlađenja stakla je vrlo brzo pod djelovanjem hlađenja zraka. Stakla se hladi na sobnoj temperaturi i struktura potpuno fiksni, nikl sulfid kristal prekasno je da pretvori u β fazi u stanje niske temperature i još uvijek postoje na visoke temperature α faze. U originalni komad stakla kalupljenje, trebate proći kroz spor proces žarenje, nikl sulfid kristali neće utjecati na osnovne snage stakla. Ali kada staklo za čelik obrada situacija je drugačija. Kao kaljeno staklo se koristi u procesu gašenja.
Riješiti kaljeno staklo izbjeljivanje metoda je homogene kaljeno staklo: kaljeno staklo je ponovno zagrijavaju do 280-300 ℃, a onda izolacija za 2-4 sata, tako da uvjeti krvariti stakla praska u ovaj proces. Homogenizacija kaljeno staklo je također poznat kao toughening kaljeno staklo ili vruće ispiranje kaljeno staklo. Ako nikl sulfid kristali se pojavljuju u zoni vlačno naprezanje kaljeno staklo, tada dok kristalna forma mijenja, to će se udario. Kao kristal transformacije je neizvjesna, cvijetni kaljeno staklo na sobnoj temperaturi je potpuno neizvjesna, a detonacije proces smanjuje vjerojatnost krvarenja.
Kaljeno staklo, na temelju njegove sigurnosne značajke, se preferiraju home poboljšanje i dekorativne površine. Danas, većina staklo tuš soba koristite kaljeno staklo, i onda u posljednjih nekoliko godina, domaćim medijima kada u kupaonicu iz čaše rastrgan muškoj konkurenciji. Mi znamo da kaljeno staklo je sigurno staklo, kvalificirani staklo treba biti slomljena nakon zrnati, obično ne uzrokuju veliku fizičku štetu korisniku, ali nije uspio nakon kaljeno staklo u oštar trokut, vrlo oštar, najvjerojatnije uzrokovati ozbiljnu štetu na potrošača tijelo, i čak i otići sjenu psihološki.
Stručni savjet za kupatilo staklena mrežica!
To je izvijestio da država mora odgovarajućim propisima: windows odrezati, kupaonica kućišta i zaslona morate koristiti sigurnosno staklo. Ali važno je napomenuti da staklo je, Uostalom, krhki materijal, tako da ne može biti apsolutno siguran stakla. Štoviše, kao tekući medij izvješća, a sada neki kaljeno staklo na tržište može biti sigurno, neki neodgovorne poslovne slijepo slijede niske cijene, koristi kaljeno staklo i je ne zadovoljavaju odgovarajuće kvalitete i sigurnosne zahtjeve, niske cijene, loša kvaliteta kaljeno staklo opasnost od ranjavanja.
Tuš soba kaljeno staklo je proizvod se koristi od strane potrošača, osobito glede pitanja sigurnosti. Stručnjaci preporučuju uvjetno obitelji mogu biti kaljeno staklo površine lijepljenja otpornona membrana, nakon što se nesreća dogodila, loma stakla, stakla će čvrsto prianjati uz staklo film zaštitnu ulogu.