Dom > Vijesti > Sadržaj
Takvo jamstvo za poboljšanje kvalitete kaljenog stakla za upravljanje vratima
Oct 26, 2017

Kao što je jamstvo za poboljšanje kvalitete upravljanja kaljenim staklenim vratima
Da bi se poboljšala kvaliteta kaljenog staklenog vrata za jačanje procesa od procesa za jačanje stakla u proizvodnom procesu, mora se zagrijati na odgovarajuću temperaturu, a staklena površina različitih dijelova temperature treba biti jednolična, razlika može nemojte biti previše, kako biste kontrolirali ove podatke Morate svladati sljedeće točke:
Prvo, razumno vrijeme grijanja. Snaga grijanja peći za kaljenje je konstantna, a vrijeme zagrijavanja obično je postavljeno na oko 35 do 40 sekundi po mm stakla. Na primjer, vrijeme zagrijavanja stakla od 6 mm iznosi oko 6 × 38 sekundi = 228 sekundi. U debljini od manje od 12 mm običnog kaljenog kaljenog staklenog vrata, kada je debljina stakla od 12 ~ 19 mm, vrijeme zagrijavanja osnovne metode proračuna je oko 1 mm debljine stakla oko 40 do 45 sekundi.
Drugo, prema opterećenju peći, odaberite razumnu temperaturu grijanja i učinkovito kontrolirajte temperaturu peći. Uspjeh kaljenog stakla ovisi uglavnom o najnižoj temperaturi staklene ploče, nakon što električna peć ima fenomen opterećenja, temperatura peći će pasti, što će rezultirati kaljenom staklenom vratom u rashladnom dijelu kad se hlađenje prouzroči slomljenim. Zagrijavanje stakla u temperaturnoj peći je uglavnom provođenje, zračenje i konvekcija. Ovdje opterećenje peći ne odnosi se na područje koje zauzima staklo u peći, već se odnosi na debljinu kaljenog stakla, temperaturu grijanja i odnos između vremena zagrijavanja. Trenutno, većina proizvođača koristi odjeljak za grijanje čelika općenito se može podijeliti na mnoga vrlo mala površina grijanja, u normalnim okolnostima, u toplinskom dijelu središnjeg grijanog elementa, u endotermnom sustavu uvijek postoje kaljeno staklo u prostoru peći, tamo je uvijek staklo, regionalno, toplinski učinak je također regionalan, ako električna peć u području potrošnje topline prelazi efekt grijanja, temperatura unutar regije počela je opadati, što je fenomen preopterećenja.
Treće, zagrijavanje ravnomjerno, kaljeno staklo vrata u izgledu izgleda je također vrlo važno. Raspoloživo postavljanje preklopa je osigurati ujednačenost uzdužnih i poprečnih opterećenja u peći, tj. Raspored peći za svaku peć i vrijeme pražnjenja peći biti ujednačeni.
U gospodaru gore navedenih tri elementa na temelju kaljenog staklenog vrata kako bi se što je više moguće učinilo s najbržom brzinom hlađenja, brzina hlađenja ovisi o debljini stakla i ostalim svojstvima stakla, staklenom i negativnom hlađenju biti uravnotežen; Idealan rashladni medij za fazu hlađenja je suhi hladni zrak, a određuje se kapacitet hlađenja po jedinici površine, tako da je kapacitet hlađenja potreban za kaljeno staklo od 5 mm ekvivalentno više od dva puta od stakla od 6 mm.
Konačno, u proizvodnji čelika tijekom kaljenog stakla vrata za kretanje, stakla površina ne može biti ogrebotina i deformira lijeve tragove. To kretanje uključuje staklo u peći za grijanje u pokretu toplog klatna, pokret pokretanja vrućine je da staklenu površinu raznih dijelova grijanja ravnomjerno stvara; također uključuje staklo od kaljenog stakla u zrakom hlađenoj sekciji pokreta hladnoga klatna kako bi se osiguralo uniformiranje kaljenog staklenog bloka. Izvorni komad stakla ne može imati ogrebotine, mjehuriće, itd., Ovi uvjeti mogu uzrokovati slomljena stakla.