Dom > Vijesti > Sadržaj
Kao što je jamstvo kako bi se poboljšala kvaliteta kaljenog stakla vrata upravljanja
Oct 17, 2017

Kao jamstvo za poboljšanje kvalitete upravljanja kaljenim staklenim vratima
Da bi se poboljšala kvaliteta kaljenih staklenih vrata za jačanje upravljanja od procesa za jačanje kaljenog stakla vrata u procesu proizvodnje, mora se zagrijati na odgovarajuću temperaturu, a razni dijelovi kaljenog stakla temperatura površine trebaju biti jednolike, razlika ne može biti previše, Upravljajte ovim podacima kako biste ovladali sljedećim točkama:
Prvo, razumno vrijeme grijanja. Snaga grijanja temperirane peći je konstantna, a vrijeme zagrijavanja obično je postavljeno na oko 35 do 40 sekundi po četvornom metru kaljenog staklenog vrata. Na primjer, vrijeme grijanja od 6 mm debelih kaljenih staklenih vrata iznosi oko 6 × 38 sekundi = 228 sekundi. Metoda proračuna pogodna je za obični kaljeno staklo s debljinom manjom od 12 mm. Kada je debljina kaljenog staklenog vratila 12 ~ 19 mm, osnovna metoda proračuna vremena zagrijavanja je oko 40 ~ 45 sekundi po 1 mm gustom kaljenom staklenom vratu.
Drugo, prema opterećenju peći, odaberite razumnu temperaturu grijanja i učinkovito kontrolirajte temperaturu peći. Bez obzira na to je li uspjeh kaljenog stakla uglavnom posljedica najniže temperature kaljenog staklenog vrata, kada električna peć ima pojavu preopterećenja, temperatura peći će pasti, što će dovesti do kaljenog stakla u rashladnom dijelu kada se hlađenje uzrokuje slomljen. Kaljeno staklo vrata u čeličnom peći grijanje su uglavnom provodljivost, zračenje i konvekcija. Ovdje se električni pećni teret ne odnosi na područje koje zauzima kaljeno staklo u električnoj peći, već je debljina kaljenog staklenog vrata, odnos između temperature zagrijavanja i vremena zagrijavanja. Trenutno, većina proizvođača koristi odjeljak za grijanje čelika općenito se može podijeliti na mnoga vrlo mala površina grijanja, u normalnim okolnostima, u toplinskom dijelu središnjeg grijanog elementa, u endotermnom sustavu uvijek postoje kamene staklene ploče, u prostoru peći je uvijek kaljeno staklo, regionalno, toplinski učinak je također regionalan, ako električna peć u području potrošnje topline prelazi efekat grijanja, temperatura unutar regije počela je opadati, što je fenomen preopterećenja.
Treće, zagrijavanje ravnomjerno, kaljeno staklo vrata u izgledu izgleda je također vrlo važno. Racionalni raspored filma je osigurati ujednačenost uzdužnih i poprečnih opterećenja u peći, tj. Raspored kaljenog stakla svakog peći i vrijeme odmaka svake peći treba biti ujednačena.
Na osnovu ovladavanja navedenim tri elementa, ali i što bržem brzinskom hlađenju stakla, potrebno je učiniti brzinu hlađenja, ovisno o debljini kaljenog stakla i drugim svojstvima kaljenog staklenog vrata, staklo kaljeno Pozitivno i negativno hlađenje staklenim vratima Kapacitet hlađenja kalupa od 5 mm kaljenog stakla jednak je više nego dvostrukom kapacitetu hlađenja kaljenog staklenog vrata od 6 mm. Kapacitet hlađenja 5 mm kaljenog staklenog vrata je ekvivalentan onom od 6 mm kaljenog staklenog vrata.
Konačno, u proizvodnji čelika tijekom kaljenog stakla vrata da se kreće, kaljeno staklo vrata površine ne može biti ogrebotina i deformira lijeve tragove. Ovo kretanje uključuje staklo kaljenog staklenog vrata u peći za grijanje u pokretu toplog klatna, to je pokretanje vrućeg klatnaša ravnomjerno stvaranje staklene površine različitih dijelova grijanja; također uključuje staklo od kaljenog stakla u zrakom hlađenom dijelu pokreta hladnog klatna kako bi se osiguralo da čelični kaljužani stakleni poklopac bude ravnomjerno razbijen. Izvorni komad kaljenog staklenog vrata ne može se ogrebati, mjehurići, itd., Ti uvjeti mogu uzrokovati slomljena kaljena staklena vrata.