Dom > Vijesti > Sadržaj
Nekoliko fiksnih metoda obojenog stakla
Jun 27, 2017

Nekoliko fiksnih metoda pozadine slikano staklo
Metoda pričvršćivanja ljepila
Ova vrsta metode pričvršćenja se često koristi u bojama za bojanje staklenih pozadina sa zrcalnim cvijetom Boja pozadine fiksno. U većini slučajeva debljina dviju pozadina je oko pet milimetara. Težina je relativno lagana, u stražnjem dijelu zida, a stražnja strana kućišta konstrukcijske adhezivne metode prikladnija je. Specifična metoda rada može biti izrađena od crne plastične trake na stražnjem platnu, obično s velikim jezgrom. Zatim pričvrstite pozadinu zida na njega. Kako biste spriječili stakleni zid prije skrućivanja pomaka, možete koristiti traku, vršni tlak i drugi pomoćni način fiksnog položaja. Dok se strukturno ljepilo ne može potpuno ukloniti nakon skrućivanja. Dva drvena okvira fiksna metoda.
Većina te fiksacije također je tanak stakleni zid. Njegov ležaj potpuno pada na okolni drveni okvir. U proizvodnji pozadine zid će biti podijeljen u nekoliko komada stakla na uzorak, svaki komad stakla su instalirani drveni okvir. Fiksno kada se način s drvenim okvirom spušta na određeno mjesto. Konstrukcija i ugradnja su prikladnija.
Fiksiranje nokta s tri ogledala
Ova vrsta fiksacije se uglavnom koristi za okvirne staklene pozadine bez okvira ili deblji, deblji obojani stakleni pozadine. Visina i duljina jednog komada stakla do jednog metra pet za granice, više od ove granice potrebno je prije tri izbušiti tri ogledala za nokte. Ako ne više od jednog metra pet, prvo izvadite dvije rupice za ogledalo. U fiksnoj, u zrcalnoj rupi s noktom unaprijed je označena pozicija na stropnom ili zidnom bušenju. U cijev za ekspanziju. Zatim stavite zidnu ploču i zatim fiksirajte vijkom ogledala. Ova vrsta fiksnog puta je ljepša. Teška opterećenja za veliko područje s velikom debljinom zidne pozadine od lakiranog stakla. Četiri kombinacije ljepila i zrcala
Ovaj način da koristite manje. U normalnim okolnostima, osim ako je težina debelog stakla sama na jedan način da riješi problem. U upotrebi, u prvoj perforiranoj ekspanzijskoj cijevi stražnje ploče, a zatim ljepilo stavi ljepilo, a zatim slijedi poravnanje zupčastog vijka za nokte. Da biste spriječili pomicanje, možete upotrijebiti i vrh puta za pomoć pri fiksiranju. Gore navedene četiri vrste najčešće korištenih staklenih stakala pozadinskog zida fiksne način. Postoje neki vanjski stakleni pričvršćivanje, kao i način zavarivanja vanjskog stakla odvojeno. Nadam se da kod kuće poboljšanje, možete prema stvarnoj situaciji odabrati razumni način za popravak stakla pozadini zid.